• تهران، سهروردی شمالی، شهید قندی غربی، پلاک ۱، طبقه ۵، واحد ۱۴

  • 021 88758911

بازنشستگان

نوع D7

ویزای بازنشستگی پرتغال

اگر سن شما بیش از 66 سال است  و در آمد بیش از 

10 سال معافیت از مالیات

گذرنامه برای 4 ماه اعتبار داشته باشد

ویزا ابتدا برای یک سال و سپس دو سال متوالی دیگر پس از 5 سال میتوان برای 5 سال بعد نیز تقاضای ویزا نمود و پس از 6 سال اقامت در پرتغال میتوان تقاضای ملیت و شهروندی داد

خانواده درجه یک همسر و فرزندان زیر 18 میتوان با شما باشند

گرچه هیچ تعهد قانونی هزینه معاش شما در پرتغال تامین گردد وجود ندارد ولی همیشه بهتر است که مبلغی در یک حساب بانکی در پرتغال گذاشته شود تا اگر مورد اورژانسی پیش امد در دسترس باشد

بدین منظور یک حقوق ماهتنه ای بربر با حدود 557 یورو در ماه و در صورت بودن همراه 50 درصد اظافه و 30 درصد برای بچه

یک تا دو ماه زمان میخواهد

برای 10 سال اول بخشودگی مالیات دارید

باید 6 ماه در سال در پرتغال باشید

 

هزینه ها

مبلغ 3000 یورو برای کل روند مهاجرت که شامل زن و شوهر و یک فرزند

از سال دوم سالی 250 یورو در سال  مایات

سالی 500 یورو از بچه دوم خانواده

اجازه اقامت هر نفر 30/70 یورو

نظر شما: