• تهران، سهروردی شمالی، شهید قندی غربی، پلاک ۱، طبقه ۵، واحد ۱۴

  • 021 88758911

اقامت در قبرس اروپائی

  1. خانه
  2. قبرس
  3. اقامت در قبرس اروپائی

 

اقامت در قبرس

کشور قبرس در سالهای اخیر  شرایط و طرزالعمل های برنامه های مهاجرت و اقامت دائم  خود را ارتقا داده و تثبت کرده  است و به این ترتیب غیر اروپایی ها اجازه می دهد اجازه اقامت دائمی یا فوریت اقامت در قبرس را سریعتر بدست آورند. قبرس علاوه بر وضعیت مالی مناسب و وضعیتی به عنوان مرکز مالی و تجاری بین المللی، آب و هوای مدیترانه و کیفیت عالی زندگی را ارائه می دهد. زیرساخت های پیشرفته، کیفیت بالا املاک و مستغلات و در دسترس بودن مدارس بین المللی و چند زبانه، قبرس را به عنوان محل اصلی هدف اتحادیه اروپا معرفی کرده است

دو برنامه اصلی وجود دارد که به موجب آن غیر اروپایی ها می توانند در قبرس بدون نیاز به داشتن ویزا - مجوز اقامت دائم (PRP) و شهروندی قبرس را کسب کرده و به وسیله طرح قانونی شدن در قبرس سفر یا اقامت کنند..

PRP ( اقامت دائم ) با توجه به اینکه متقاضی قصد استخدام در قبرس را ندارد، اعطا می شود. این دائمی است و همچنین برای همسر و فرزندان وابسته متقاضی است. شرایط اصلی واجد شرایط بودن این است که متقاضی ملک در قبرس را با ارزش برابر یا بیش از 300،000 یورو (بدون مالیات بر ارزش افزوده) برای اشغال مالکیت به خریداری کند و نشان می دهد که می تواند خود و خانواده اش را از طریق دارائی خود  خود حمایت کند. حداقل 200،000 یورو از ارزش اموال باید قبلااز درخواست اقامت  از از درخواست اقامت به صاحب ملک پرداخت شود. علاوه بر این، متقاضی باید ثابت کند که درآمد حداقل سالیانه از 30 هزار یورو از منابع خارج از قبرس است. حداقل درآمد سالانه مورد نیاز برای هر نفر وابسته 5000 یورو میباشد. متقاضی همچنین باید یک نامه تأییدیه از بانک قبرس بفرستد مبنی بر اینکه او دارای سه سال ضمانت حداقل 30 هزار یورو را داراست

تغییرات اخیر شرایط خاصی را تسهیل کرده و رویه را برای صدور مجوز را تسریع کرده است.

در حال حاضر اقامت می تواند در مدت یک یا دو ماه از تاریخ درخواست اعمال شود و دارنده باید حداقل یک بار در هر دو سال از قبرس بازدید کند.

بجز اقامت از طریق خرید ملک هر یک از موارد زیر نیز منتج به اقامت میگردد:

سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به ارزش 5 میلیون یورو؛ یا

سرمایه گذاری حداقل 5 میلیون یورو در یکی از موارد زیر:

دارایی های مالی شرکت ها یا سازمان های قبرس؛ املاک و مستغلات، توسعه زمین و پروژه های زیربنایی؛ شرکت هایی که در قبرس مستقر و فعالیت می کنند یا

سپرده های شخصی ثابت مدت حداقل 5 میلیون یورو در بانک های قبرس و یا شرکت های خصوصی که حداقل سه سال برگزار می شوند؛ یا

هر ترکیبی از سرمایه گذاری های فوق با حداقل 5 میلیون یورو

.

در این صورت  توسط شورای وزیران، سرمایه گذاری های کلیدی عمده ممکن است واجد شرایط باشد.

اخذ پاسپورت بعد از 4 سال

نیاز به دانستن زبان نیست

بازدید ازقبرس هر 2 سال یک روز

برخورداری از تمام حقوق شهروندی اروپا

اخذ اقامت  دائم برای کل خانواده(زن و شوهر و فرزندان و پدر و مادر زن و شوهر):3  ماه اخذ کارت اقامت دائم

---------------------------------------------------------

خرید ملک

مبلغ سرمایه گذاری:300,000 یورو

نیاز به دانستن زبان نیست

بازدید ازقبرس هر 2 سال یک روز

برخورداری از تمام حقوق شهروندی اروپا

اخذ اقامت دائم برای کل خانواده(زن و شوهر و فرزندان و پدر و مادر زن و شوهر):بین 7 ماه تا 1 سال اخذ کارت اقامت دائم

===============================================

 

مبلغ سرمایه گذاری:بین 150,000 تا 300,000 یورو

نیاز به دانستن زبان نیست

بازدید ازقبرس هرسال

سفر اسان به کشور های اروپایی

اخذ اقامت موقت برای کل خانواده(زن و شوهر و فرزندان ):هر سال نیاز به تمدید دارد

=============================================

 

مبلغ سرمایه گذاری:زیر 150,000   یورو

نیاز به دانستن زبان نیست

بازدید از قبرس هر 7 سال یک روز

سفر بدون نیاز به ویزا به کل اروپا و 158 کشور دنیا از جمله کشور کانادا

اخذ پاسپورت کشور قبرس در فقط 3ماه  بعد از سرمایه گذاری برای کل اعضای خانواده

========================================

مبلغ سرمایه گذاری:2میلیون یورو در ملک فقط به مدت 3 سال

علاوه بر این، متقاضی باید حداقل مبلغ 500000 یورو ملک مسکونی را به عنوان محل اقامت اصلی قبرس نگه دارد. متقاضی باید سرمایه گذاری های واجد شرایط در طول سه سال قبل از تاریخ درخواست درخواست برای شهروندی را انجام دهد و باید سرمایه گذاری را برای مدت حداقل سه سال از تاریخ تصدیق پذیری حفظ کند.

 

 

 

 

 

 

نظر شما: