• تهران، سهروردی شمالی، شهید قندی غربی، پلاک ۱، طبقه ۵، واحد ۱۴

  • 021 88758911

ویزای جستجوی کار در آلمان

  1. خانه
  2. ویزای جستجوی کار 6 ماهه آلمان
  3. ویزای جستجوی کار در آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان

Germany Job Seeker Visa

کشور آلمان کشور زیبائی نیست اما یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپائی است با رشد کاری زیاد و حداقل درصد بیکاری . این بهترین و کاملترین مقصدی است که افرادیکه توانائی های بالایی دارند آنرا بعنوان کشوری که در آن زندگی کرده و فرزندان خود را پرورش دهند انتخاب میکنند .

این کشور بهترین  و قویترین آموزش دانشگاهی و امن ترین و جذاب ترین محیط کاری را در جهان به شما پیشکش میکند .

کشور آلمان  همچنین یکی از کشورهایی است همیشه بدنبال استخدام پرسنل با مدارک تخصصی بالا بوده و بالاترین دستمرد و حقوق مزایا  را جهت تشویق به اقامت نسل جوان ارائه میکرده.

لذا اگر شما  تصمیم به کار و اقامت در این کشور دارید اولین و بهترین گام بررسی قوانین ویزای جستجوی کار میباشد .

 

ویزای جستجوی کار چیست ؟

What is a job seeker visa?

ویزای جستجوی کار یک مجوز اقامت بلند مدت و دائم که به شما اجازه میدهد برای مدت 6 ماه در کشور آلمان اقامت کرده و بدنبال شغل تخصصی مورد علاقه خود بگردید . در صورتیکه در پایان این مدت 6 ماه بتوانید محل استخدام خود را بیابید به شما ویزای کار آلمان اعطا میگردد و به شما اجازه زندگی و کار در کشور آلمان داده میشود .

لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای جستجوی کار آلمان به شما اجازه نمیدهد بلافاصله در کشور آلمان  شروع بکار نمائید ، این ویزا به شما اجازه ورود به  کشور آلمان را جهت بازدید از این کشور و ارزیابی موقیت شغلی در این مدت 6 ماهه میدهد   

 

 

 

 

شرایط درخواست ویزای 6 ماهه

ثبصره : لازم است یاد آوری کنیم اطلاعاتی که در اینحا به حضورتان ارائه میگردد صرفا جهت کسب اطلاعات است  و راهنمای گام به گام اقدام نیست و اگر خودتان شخصا مایل به اقدام باشید جرئیات بسیاری است که باید در مورد آنها قبل از اقدام آگاهی کامل برا بیابید در غیر اینصورت احتمالا این ویزا مردود خواهد شد

برای درخواست این ویزا شما باید شرایط زیر را دارا باشید

حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی یا کاردانی  از یک دانشگاه آلمانی یا دانشگاهی که اعتبار آن مورد تائید اداره آموزش و پرورش آلمان باشد

حداقل پنج سال تجربه کاری در همان زمینه مدرک تحصیلی

تمکن مالی که ثابت کنید در مدتی که در آلمان هستید توانائی هزینه ها را دارید  6000 یورو

دارا بودن بیمه پزشکی مسافرتی که تا زمانی که شغل مورد نظر خود را یافتید شما را پوشش دهد ( هر بیمه ای مورد قبول نیست )

 

مدارکی را که باید به سفارت آلمان حهت اخذ ویزا تحویل دهید

گام بعدی تهیه و تنظیم مدارکی است که پس از اخذ آنلاین وقت ملاقات باید تهیه و به همراه خود ببرید

عدم تهیه و تحویل این مدارک باعث میشود که بلافاصله بدلیل ناقص بودن مدارک مردود خواهید شد

از سفارت آلمان وقت برای ویزا گرفته و مدارک فرم ویزا را تکمیل و تحویل دهید

تحویل نامه توجیحی به سفارت که دلیل رفتن خود را توضیح دهید و این نامه باید به زبان انگلیسی یا آلمانی باشد

گذرنامه معتبر که حداقل  12 ماه دیگر اعتبار داشته باشد . یک کپی از صفحه اطلاعات  آن

سه عدد عکس پاسپورتی

ترجمه تائید شده  از آخرین مدارک تحصیلی دانشگاهی و سال آخر دبیرستان

مدرکی که ثابت کند در هنگام ورود به آلمان در کجا اقامت خواهید کرد

    یک  نسخه از اطلاعات قبلی شخصی که با جرئیات تمام نوشته شده باشد CV

نامه موجودی بانکی که ثابت کند شما مبلغ 6000 یورو را در حساب خود موجود دارید

لازم است از کلیه مدارک ذکر شده فوق دو نسخه از هر کدام تهیه کرده باشید

لازم بذکر است تهیه کلیه مدارک فوق به این معنی که شما بصورت تضمینی ویزای 6 ماهه را اخذ نموده اید نمیباشد. تصمیم گیری در مورد ویزا صرفا بعهده افسر ویزا در سفارت آلمان میباشد

وقت ملاقات در سفارت آلمان در تهران

پس از جمع آوری کلیه مدارک فوق الذکر نوبت به اقدام نهائی یعنی تکمیل تقاضا نامه نهائی ویزا میباشد و ارائه آنها در روز ملاقات تعین کننده این است که آیا ویزای جستجوی کار برای شما صادر میگردد یا خیر .

 

 

Read also:

کار در آلمان – اخذ اجازه کار

آلمان انتخاب بسیار خوبی برای مهاجرینی هستند که بدنبال تامین معاش آتیه خود و فرزندانشان میباشند .

در این مقاله شما با اطلاعات مفیدی در زمینه جگونگی کسب ویزای جسنجوی کار  در آلمان

افراد غیر آلمانی و غیر شهروندان اتحادیه اروپا در صورتیکه معیارها و استاندار های  لازم کار کردن در آلمان را داشته باشند مورد احترام شهروندان آلمانی قرر خواهند گرفت .

نظر شما: