• تهران، سهروردی شمالی، شهید قندی غربی، پلاک ۱، طبقه ۵، واحد ۱۴

  • 021 88758911

ویزاهای پرتغال

  1. خانه
  2. کارآفرینی در پرتغال
  3. ویزاهای پرتغال

 

نوع D7

10 سال معافیت از مالیات

گذرنامه برای 4 ماه اعتبار داشته باشد

ویزا ابتدا برای یک سال و سپس دو سال متوالی دیگر پس از 5 سال میتوان برای 5 سال بعد نیز تقاضای ویزا نمود و پس از 6 سال اقامت در پرتغال میتوان تقاضای ملیت و شهروندی داد

خانواده درجه یک همسر و فرزندان زیر 18 میتوان با شما باشند

گرچه هیچ تعهد قانونی هزینه معاش شما در پرتغال تامین گردد وجود ندارد ولی همیشه بهتر است که مبلغی در یک حساب بانکی در پرتغال گذاشته شود تا اگر مورد اورژانسی پیش امد در دسترس باشد

بدین منظور یک حقوق ماهتنه ای بربر با حدود 557 یورو در ماه و در صورت بودن همراه 50 درصد اظافه و 30 درصد برای بچه

یک تا دو ماه زمان میخواهد

برای 10 سال اول بخشودگی مالیات دارید

باید 6 ماه در سال در پرتغال باشید

 

هزینه ها

مبلغ 3000 یورو برای کل روند مهاجرت که شامل زن و شوهر و یک فرزند

از سال دوم سالی 250 یورو در سال  مایات

سالی 500 یورو از بچه دوم خانواده

اجازه اقامت هر نفر 30/70 یورو

D2

کارافرینی

گذرنامه برای 4 ماه اعتبار داشته باشد

ویزا ابتدا برای یک سال و سپس دو سال متوالی دیگر پس از 5 سال میتوان برای 5 سال بعد نیز تقاضای ویزا نمود و پس از 6 سال اقامت در پرتغال میتوان تقاضای ملیت و شهروندی داد

خانواده درجه یک همسر و فرزندان زیر 18 میتوان با شما باشند

باید یک حساب بانکی با حداقل 5000 یورو داشته باشید

ها

مبلغ 4000 یورو برای کل روند مهاجرت که شامل زن و شوهر و یک فرزند

از سال دوم سالی 250 یورو در سال  مالیات

سالی 500 یورو از بچه دوم خانواده

تاسیس شرکت 306  یور – اجازه اقامت 70 یورو

تقاضا نام شرکت 75 یورو

قرار ملاقات حساب تائید شده 250 ماهیانه یورو

حداقل پاداش اجباری ماهیانه 557 یورو

حداقل سهم تامین اجتماعی ماهیانه 189 یورو

بیمه حوادث اجباری کار سالیانه 200 یورو

حساب بانکی شخصی اثبات جهت موجودی    6684 یورو برابر 12 ماه حقوق کار در پرتغال

اثبات موجودی سایر افراد خانواده برای 12 ماه 3342 یورو

اثبات مالی برای زیر 18 سال 2005  30% 12 ماه حقوق)

                   ویزای طلائی                                         

مزایاای مهاجرت به کشور پرتغال

مجوز تردد به 26 کشور عضو اتحادیه اروپا ( شنگن )

شرایط مهاجرت به این کشور :  اقامت حداقل 7 روز در طی سال اول و حداقل 14 روز در دو سال متوالی 2 و 3 و همینطور 4 و 5  و 6 و 7

اجازه اقامت وابستگان ، همسر و فرزندان و پدر و مادر

در پایان سال 6 میتوانید برای گ

ذرنامه شهروندی پرتغال اقدام نمائید .

سرعت عملیات اخذ ویزای مهاجرت  حدودا 2 ماه

حق کار و تاسیس کسب و کار در این کشور .

با اخذ گذرنامه پرتغالی تردد به 170 کشور آزاد میشود

برای ارائه تقاضا نامه مهاجرت به کشور پرتغال باید :

باید برای ویزای شنگن تقاضا بدهید

باید یک ملک به ارزش حداقل 500000 یورو خریداری کنید

میتوانید دو یا چند ملک که ارزش کل آنها همین مبلغ میشود را خذیداری کنید

باید برگه عدم سوء پیشینه ارائه کنید

باید بیمه سلامت داشته باشید

باید هزینه های دولتی را پرداخت نمائید

نظر شما: