• تهران، سهروردی شمالی، شهید قندی غربی، پلاک ۱، طبقه ۵، واحد ۱۴

  • 021 88758911

جزایر کارآیب

  1. خانه
  2. جزایر کارآیب
  3. جزایر کارآیب

                           گرنادا 

سرمایه گذاری در NTF از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی گرانادا (GEIP) نیاز به سرمایه گذاری آمریکا 200،000 $ به علاوه هزینه های اداری، حقوقی و دولتی ، آماده سازی تقاضا نامه ، و ارائه به دولت گرنادا. هزینه های کلی آمریکا هستند 350.000. پس از تصویب، شما، همسر، فرزندان وابسته زیر 25 و پدر و مادر تبدیل شدن به شهروندان کامل گرنادا تضمین شده است.

مدارک مورد نیاز

• فرم درخواست - اعضای خانواده
• کپی رنگی از تمام صفحات  گذرنامه)
عدد 6 عکس گذرنامه
• کپی رنگی از تمام کارت های هویت ملی
• تایید مدارک پشتیبانی شهروندی یا اقامت دائم
• پذیرش و تولد سوابق و گواهی
• سوابق غیر جنایی صدور گواهینامه
• نسخه گواهی ازدواج و طلاق

 

زمان برنامه

پردازش متقاضی تابعیت و پاسپورت در سه تا پنج ماه به پایان رسید.

                         دومینیکا

دومینیکا دارای یک برنامه  "شهروندی اقتصادی از طریق  سرمایه گذاری" این برنامه که اعطای تابعیت به کسانی که به توسعه کشور کمک کنند دومینکا تنها کشوری است که شما با کمترین هزینه نسبت به کشورهای اروپائی حتی کشورهای کارائی میتوانید تابعیت دوم خود را اخذ نمائید

تحت این برنامه شهروندی شما نیاز به سرمایه گذاری کوچک غیر قابل استرداد

سهم غیر قابل استرداد 100،000 USD یک متقاضی تنها با  

. سهم غیر قابل استرداد 175،000 USD متقاضی اصلی و همسر

. سهم غیر قابل استرداد 200،000 USD متقاضی به علاوه همسر و دو فرزند زیر 18 سال):

4. متقاضی با چهار تا وابستگان یا بیشتر (200،000 USD متقاضی به علاوه همسر و بیش از دو فرزند زیر 18 سال

 (به علاوه 50،000 دلار برای هر وابسته اضافی).

علاوه بر این، به موارد فوق، همچنین هزینه های اضافی وجود دارد

هزینه های دولتی حدودا مبلغ 2200 برای هر متقاضی و کارمزد حدودا مابین 5 تا 10 هزار دلار

 .. حدودا 6 تا 14 ماه طول میکشد تا گذرنامه صادر گردد و این گذرنامه 10 سال اعتبار دارد .

سرمایه گذاری املاک و مستغلات

USD 200،000 حداقل خرید املاک و مستغلات با هزینه های دولت های اضافی مانند

 دلار50،000 متقاضی اصلی

 دلار25،000 برای همسر

20،000 برای هر وابسته به متقاضی اصلی زیر سن 18

 دلار50،000 برای هر وابسته به متقاضی اصلی 18-25 سال.

کشورها محدود: اگر شما یک شهروند پاکستان، عربستان سعودی، کره شمالی، یمن، افغانستان، سودان، سومالی هستند - شما نمی توانید برای این برنامه اعمال می شود..

                       سنت کیتز

IMMIGRATION TO St. Kitts & Nevis

روش اول پرداخت مبلغی به دولت

1-یک فرد مجرد و تنها مبلغ 250000 دلار

2-زن و شوهر و دو فرزند زیر 18 سال  مبلغ 300000 دلار

3-زن و شوهر به همراه 4 فرزند 350000 دلار

4-فرد متقاضی بعلاوه 7 همراه دیگر مبلغ 450000 دلار

در تمامی این موارد این مبالغ شامل هزینه های دولتی نیز میگردد

معدل زمان مورد نیاز 3 تا 4 ماه است اما در صورت نیاز با پرداخت مبلغی میتوان تا 60 روز انجام گردد

در صورت نیاز میتوانید یک ملک به مبلغ 400000 دلار خریداری نمائید  بعلاوه پرداخت هزینه های دولتی ولی تا 5 سال قابل فروش نمیباشد  

نظر شما: