• تهران، سهروردی شمالی، شهید قندی غربی، پلاک ۱، طبقه ۵، واحد ۱۴

  • 021 88758911

job offer

 

ویزای رده ی دوم

 

  این ویزا چهار نوع دارد. که مهم ترین آنها ویزای رده دوم جنرال است. اگر شما به عنوان یک شخص غیر اروپایی دعوتنامه و یا نامه ی استخدام در زمینه ی شغل های مورد نیاز انگلیس و برای شغلی که هیچ شخص بریتانیایی برای آن یافت نشده باشد را داشته باشد، میتوانید این ویزا را بگیرید.

   داشتن اسپانسر

  شما باید برای کار در بریتانیا یک نامه ی رسمی اسپانسرشیپ ازشرکتی که مجوز اسپانسرشیپ را دارد داشته باشد، همچنین کار که در انگلیس به آن مشغول میشوید باید حتما در زمینه ی همان مهارت و شغلی که به خاطرش اسپانسر شده اید باشد.توجه داشته باشید که مرکز کاریابی مهاجران فردا اسپانسر را برای شما پیدا میکند

چقدر طول میکشد؟

شما باید حد اکثر 3 ماه قبل از روزی که باید آغاز به کار کنید درخواست ویزای خود را به ثبت برسانید. روز آغاز به کار بر روی گواهی اسپانسرشیپ ثبت شده است. حدود 1 ماه بعد از اقدام اولیه، یک پاسخ اولیه دریافت میکنید.

  مدت زمان این ویزا
مدت زمان ویزای رده دوم حداکثر 5 سال و 14 روز میباشد، اگر تاریخ انقضای ثبت شده روی گواهی اسپانسرشیپ ازاین مدت کوتاه تر باشد، یک ماه بعد از آن ویزای شما هم به پایان میرسد. همچنین شما میتوانید از 14 روز قبل از تاریخ آغاز اسپانسرشیپ نیز در انگلیس باشید. این ویزا قابل تمدید نیز هست. پس از 5 سال اقامت میتونیم برای اقامت دائم اقدام کنیم.

شما میتوانید:

برای اسپانسری که در گواهی اسپانسرشیپ ذکر شده کار کنید.

شغل دوم داشته باشید.

کارهای داوطلبانه انجام دهید.

تحصیل کنید، اما به شرطی که با کاری که برایش اسپانسر شده اید تداخل نداشته باشد.

به خارج از بریتانیا سفر کنید و برگردید.

اعضای خانواده ی خود را با خود همراه کنید.

فرزندان متولد انگلیس در طی مدت اقامت توسط این ویزا میتوانند با ارائه گواهی تولد انگلیس با ذکر نام پدر و مادر ویزای اقامتی دریافت کنند.

شما نمیتوانید:

صاحب بیش از 10% سهام اسپانسرتان باشید مگر اینکه درآمدتان بیش از £159,600 در سال باشد.

قبل از اینکه کار برای اسپانسرتان را شروع کنید در شغل دیگری مشغول به کار شوید.

شما توانایی دریافت هیچ گونه کمک هزینه ی دولتی از جمله وام ندارید.

شایستگی و شرایط

شما باید:

شماره مرجع گواهی اسپانسرشیپ داشته باشید.

مقدار حقوقتان مناسب باشد.

دانش زبانی انگلیسیتان به اندازه کافی قوی باشد.

اثبات وجود حداقل £945 در حساب بانکیتان به مدت حداقل 3 ماه گذشته

گواهی عدم سوء پیشینه ازهر کشوری که در 10 سال اخیر به مدت حداقل 1 سال در آن ساکن بوده اید داشته باشید.

گواهی اسپانسرشیپ
 

گواهی اسپانسرشیپ یک شماره مرجع است که شامل تمامی اطلاعات شخصی شما و همچنین اطلاعات شغل و اسپانسر شما میشود و مانند یک گواهی یا نامه نیست. پس از دریافت این شماره شما 3 ماه مهلت استفاده از آن در اقدامات مربوطه را دارید. اسپانسر شما میتواند شماره مرجع اسپانسرشیپ را در اختیارتان قرار دهد. همچنین اطلاعاتی مانند مقدار دقیق حقوق و تاریخ شروع و پایان را هم باید از اسپانسرتان دریافت کنید.

حقوق کافی و مناسب

به طور معمول حقوق سالیانه ی شما باید حداقل £30,000 باشد. البته اگر حقوق درج شده در لیست حقوق مناسب مخصوص هر شغل بالا تر از این مقدار باشد، حقوق شما باید برابر با عدد بیشتر باشد. اما در صورتی که شغل شما  پرستاری، رادیوگرافی پزشکی، پارا پزشکی و یا تدریس در دبیرستان باشد مقدار حقوق شما  حتی اگر کمتر هم باشد مشکلی ایجاد نمیکند.

تمکن مالی
شما باید مبلغ حداقل £945 را دست نخورده، به مدت حداقل 3 ماه در حسابتان بگذارید که بماند تا ثابت کنید که میتوانید از پس مخارج خود بر بیایید. علاوه بر این، اگر فرزندان یا همسرتان به همراهتان می آیند باید توانایی پوشش مخارج آنها نیز ثابت شود. هر همراه، باید مبلغی معادل با حداقل £630 را به مدت حد اقل 3 ماه در حساب خود یا حساب شما دست نخوده بگذارد.

برای مثال اگر شما، همسرتان به همراه یک فرزند قصد مهاجرت داشته باشید، باید به مدت حداقل 3 ماه مبلغی معادل با حد اقل £2,205 در حسابتان دست نخورده مانده باشد.

  در دو صورت نیازی به اثبات این موضوع وجود ندارد:

اسپانسرتان به عنوان اسپانسر رده ی A پذیرفته شده باشد.

در گواهی اسپانسرشیپتان درج شده باشد که اسپانسر شما مبلغ حداقل £945 برای شما و £630  برای هر همراه در جهت پوشش هزینه ها در اختیارتان قرار میدهد.

 

دانش زبان

شما باید دانش زبانی خود را ثابت کنید. برای اینکار شما باید یکی از شرایط زیر را دارا باشید: 

داشتن مدرک آیلتس

و یا اثبات این که حداقل یکی از مدارک دانشگاهی شما در یکی از موسسات انگلیسی زبان و به زبان انگلیسی اخذ شده است. این مدرک باید پس از ارزشیابی با مدارک بریتانیایی تطبیق داده شود.

 

 برخی از مدارک مورد نیاز

نکته: همه ی مدارک باید ترجمه شده باشند.

 

پاسپورت معتبر که حداقل 6 ماه اعتبار و یک برگ خالی دست نخورده برای ویزای شما داشته باشد.

پرینت حساب بانکی که نشان دهد حداقل به مدت سه ماه مبلغ £945 در حسابتان مانده باشد و یا ذکر اینکه اسپانسر شما همین مبلغ را برای هزینه ها در اختیارتان قرار میدهد در گواهی اسپانسرشیپ.

اثبات دانش زبانی

مدارک چکاپ کامل پزشکی و همچنین چکاپ غربالگری بیماری سل

مدرک گواهی عدم سوء پیشینه از هر کشوری که حداقل 12 ماه در آن زندگی کرده اید

 

نکته: با توجه به پرونده ی هر شخص، ممکن است شما مدارک خاص دیگری نیز نیاز داشته باشید.

 

درخواست از خارج از کشور بریتانیا

شما باید به صورت اینترنتی و آنلاین برای ویزای رده دوم جنرال اقدام کنید. همچنین اثر انگشتان و عکس شما نیز باید در یک مرکز معتبر درخواست ویزا گرفته شود. این کار برای صدور مجوز اقامتی بیومتریک برای شما میباشد.

 

تمدید ویزا

امکان تمدید برای بسیاری از دارندگان ویزای رده دوم جنرال وجود دارد، برای اینکار باید قبل از پایان ویزای اول اقدام کرده و لیست و اطلاعات کاملی از همراهان مانند همسر و فرزندان، حتی فرزندانی که در طول اقامت در انگلیس توسط این ویزا ، 18 ساله شده اند لازم است.

 

 

برای این کار چند شرط وجود دارد، بعضی از آنها عبارتند از:

 

شما همچنان در همان شغلی که با آن وارد کشور شده اید و دفعه اول ویزا گرفته اید باقی مانده باشید.

هنوز هم برای اسپانسری که گواهی اسپانسرشیپ شما برایش صادر شده بود کار کنید.

مقدار حقوق شما هنوز هم از مبلغ در نظر گرفته شده به عنوان حقوق مناسب پایین تر نباشد.

برای اینکار باید درون بریتانیا باشید.

 

شما در صورتی به ویزای رده دوم جدید نیاز دارید که ...

 

بخواهید شغل خود را تغییر دهید و در سازمان دیگری کار کنید.

شغلی که در لیست مهارت های مورد نیاز وجود دارند را رها کرده و به شغل دیگری که در لیست نیست بپیوندید.

اما اگر در همان شغل باقی بمانید در حالی که آن کار از لیست مهارت های مورد نیاز خارج شود، نیاز به گرفتن ویزای مجدد نیست.

 

شغل دوم
 

برای اینکه در شغل دومی که در زمینه ی همان شغل اول نیست و یا کار داوطلبانه نیست، یک ویزای رده ی دوم جنرال دیگر دریافت کنید. اما در صورتی که شغل دوم شما نیز در لیست مهارت های مورد نیاز قرار داشته باشد، میتوانید بدون نیاز به گرفتن  یک رده ی دوم جدید، به مدت حداکثر 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوید. 

شرکت استخدام کننده ی شما برای شغل دوم باید اسپانسرتان شود و یک گواهی اسپانسرشیپ و شماره مرجع جدید مورد نیاز است.

   

شما نمیتوانید:

 

قبل از اینکه کار اول خود در شرکت اولیه را آغاز کنید، برای شغل دوم اقدام کنید.

کار خود را قبل از تایید و موافقت با درخواستتان، در شغل دوم آغاز کنید.

 

ساعات کاری
 

ساعات کاری حدودی افراد بالای 18 سال حداکثر 48 ساعت در هفته و برای  افراد زیر 18 سال حداکثر 40 ساعت در هفته است. شغل هایی که شما برای مهاجرت به عنوان نیروی ماهر نیاز دارید باید حداقل 30 ساعت در هفته باشند.

 

مهارت های مورد نیاز کشور انگلیس 
 

کد های SOC زمینه های شغلی در واقع Standard Occupational Classification یا طبقه بندی اشتغال هستند که در سال 2010 شکل گرفته اند.

 

نظر شما: